21457927

Lej en svejser

Vi tilbyder udelukkende de bedste svejsere til dine opgaver

Mangler du en svejser?

Mangler du en svejser til en opgave hos dig eller i din virksomhed, er du havnet det helt rigtige sted. Hos DK Workers har vi en hel trop af dygtige svejsere, som kan rykke ud med kort varsel og gennemføre kortere og længerevarende opgaver. Som en start på samarbejdet, vil vi altid gå i dialog med dig og hjælpe med at estimere tidsforbruget. Derefter leverer vi det aftalte mandskab til den aftalte pris.  Sker der ændringer i din tidsplan, er vi naturligvis så fleksible, at vi hjælper med at finde en løsning, der kan virke for dig. Kontakt os via vores kontaktformular eller ring til os, så vi kan komme i gang med det samme!

Hvorfor vælge DK Workers?

Når du vælger at leje en svejser hos DK Workers, får du altid en professionel opgaveløsning. Vores svejsere er alle yderst kompetente inden for deres fag, de har erfaring og går til alle opgaver – store som små – med ansvarlighed og professionalisme. Vi følger hver enkelt opgave fra start til slut og lader dig aldrig i stikken.

Når du lejer en svejser gennem os, er du også fri for alt papirarbejdet. Vi står for det hele og har styr på både ansættelse, løn, feriepenge og pension. Det er en perfekt løsning for dig, der har brug for en svejser i en periode, men ikke ønsker besværet. Besværet tager vi os af.

Vi garanterer dig professionelle svejsere, som alle kan løse din opgave med kvalitet og effektivitet. Hele vores hold af svejsere er hårdtarbejdende, professionelle og har erfaring med og forstand på deres fag. Vi ved det, for vi har selv håndplukket dem.

DK Workers ApS

DK Workers er din samarbejdspartner, når du har brug for mandskab inden for bygge-, industri- og energibranchen. Vi leverer mandskabet og tager ansvaret, så du slipper for ansættelse, pension, opsigelse osv. Hos os får du altid dygtige, faglærte medarbejdere. Vi er førende på markedet og garanterer dig kvalitet og effektivitet i hver eneste opgaveløsning.

Samarbejdspartner, der bygger bro

Alle opgaver vi tager ind, får vores fulde fokus. Alle opgaver er vigtige og vi er kun tilfredse, hvis du er tilfreds. Den indstilling gør, at vores kunder kommer igen og igen. Vi bliver ofte kaldt for brobyggere – fordi vi bygger bro mellem kunder, der har et behov for en svejser, og vores dygtige ansatte, som kan løse dette behov. Det er vi stolte af, og vi garanterer dig derfor, at vi har de helt rigtige kompetencer og kvalifikationer til din svejseopgave.

Vil du leje en svejser hos os? Så tag kontakt til os via vores kontaktformular eller ring til os på 21457927 og lad os få en snak om dine behov.

Kontaktform