21457927

Er du vores næste medarbejder?

Vi er altid på jagt efter dygtige folk og kan tilbyde attraktive ansættelsesvilkår

Er du vores næste dygtige medarbejder?

Hos DK Workers er vi altid på udkig efter dygtige medarbejdere, som kan bidrage til vores mandskabstrop. Vi vil gerne have flere dygtige mennesker ombord, som vi matcher med relevante opgaver og virksomheder.

Som medarbejder hos DK Workers får du en varieret hverdag. Dine arbejdsopgaver vil afhænge af dine kompetencer og hvilke kunder og samarbejdspartnere, vi indgår aftaler med. Du kan være sikker på, at der vil være stor variation. Du kan både være projektansat eller fastansat hos os.

Der er brug for dine kompetencer

DK Workers står for din ansættelse – lige fra rekruttering til udbetaling af løn, feriepenge og pension. Opgaver hos os kan både være korterevarende og længerevarende. Vores kunder er både private og virksomheder. Fælles for dem alle er, at de har brug for lige netop dine kompetencer.

Du er vores ansigt udadtil

Du er vores ansigt udadtil, og derfor er det meget vigtigt for os, at du oplever at være en del af en arbejdsplads med en fælles kultur, fælles værdier og fælles ansvar. Det er en af vores vigtigste opgaver, når det handler om at klæde dig på til at tage ud til vores kunder og samarbejdspartnere.

Medlem af Dansk Industri og følger alle lokalaftaler

Spændene vikarbureau

Løn og arbejdsforhold er bare i orden. Alt er på plads inden man tager på opgaver for div. firmaer med hensyn arbejdstider, sted og ophold i dk. eller udlandet.

Seelig

Hvis du vil arbejde i et spændende firma så er DKW noget for dig

DKW sender folk rundt i hele Norden både til lands og vands. Alt er muligt for personer med den rette indstilling og har man hænderne skruet ordentligt på er der ubegrænset muligheder for en. DKW giver mulighed for personlig udvikling samt frihed under ansvar. DKW vil gå langt for dig men samtidig forventer de det samme af dig. Det er et super godt firma dine kollegaer er altid klar til at vejlede dig hvis du skulle befinde dig på dybt vand med nye opgaver.

Sahl

Jeg har været ved DKW siden sommeren 2020, og har bestemt ikke fortrudt jeg tog kontakt til dem

Firmaet tilbyder en masse fede muligheder for rejsearbejde i Norden og derved også muligheden for at udvikle sig i alle grene inden for smedefaget. Det har jeg blandt andet selv gjort siden min start hos dem. Det gode ved DKW er, at der er god kontakt mellem den ansatte og kontoret, det sætter jeg personligt rigtig stor pris på, ved jeg også mange af mine kollegaerne gør.

Storm

Jeg har arbejdet ved DKW siden sommeren 2020, og kommer nok aldrig væk herfra

Det professionelle samarbejde og atmosfæren mellem kollegaerne på kryds og tværs er fantastisk, da vi bruger meget tid sammen når vi eksempelvis er i udlandet for at arbejde hvilket er en oplevelse, hver gang. Det jeg elsker ved DKW er selvstændigheden og mulighederne for at udvikle sine egne kompetencer på de områder man ønsker indenfor smede og svejse erhvervet. Der findes ikke 2 dage der er ens, hvilket jeg personligt nyder i fulde drag.

Friis

DK Workers ApS

DK Workers er din samarbejdspartner, når du har brug for mandskab inden for bygge-, industri- og energibranchen. Vi leverer mandskabet og tager ansvaret, så du slipper for ansættelse, pension, opsigelse osv. Hos os får du altid dygtige, faglærte medarbejdere. Vi er førende på markedet og garanterer dig kvalitet og effektivitet i hver eneste opgaveløsning.

Udlejning af mandskab i Danmark og Norden

Er der et match?

Har du erfaring inden for følgende områder, vil vi meget gerne høre fra dig:

  • Smed
  • Montør
  • Svejser

Inden for disse fag har vi vores hovedaktiviteter, men hvis du har en anden håndværksmæssig baggrund og gerne vil høre mere, er du meget velkommen til at kontakte os.

Vi er i dialog med Dansk Industri og har i samarbejde med dem udarbejdet vores ansættelseskontrakter. Desuden har vi kontakt med de forskellige fagforbund, for at sikre at vi hele tiden er opdaterede på ændringer i arbejdsvilkår. Med andre ord kan du være helt sikker på, at vi behandler dig ordentligt og at du har en høj tryghed i ansættelsen.

Kontakt os og lad os tage en snak, så vi kan se om vi skal have et samarbejde. Vi har en masse opgaver, som venter på dig og din ekspertise!

Søg job