21457927

Vi leverer professionelt mandskab til dig

Vi har mange års erfaring og kan løse alle slags opgaver professionelt og kompetent

Mange års erfaring

DK Workers har mere end 10 års erfaring med udlejning af mandskab. Vores erfaring gør os til en sikker og kvalitetsbevidst spiller på markedet. Vi har en stor bredde i vores mandskab og kan derfor levere arbejdskraft til både on-shore og off-shore branchen. For os er det vigtigt, at du får den helt rette arbejdskraft, for så ved vi, at opgaven bliver løst optimalt. Vi tilbyder både mandskab til kortere og længerevarende projekter og leverer mandskab i ind- og udland.

Ordnede forhold

Hvis du vælger at leje mandskab hos os, garanterer vi, at der er styr på alt papirarbejdet. Vi har udarbejdet alle vores ansættelseskontrakter i samarbejde med Dansk Industri. Vi er løbende i kontakt med fagforbundene, for at sikre de rette vilkår for alle vores ansatte. Vi ved at tryghed i ansættelsen skaber arbejdsglæde og loyalitet. Dette kommer i sidste ende vores kunder til gode, da alt vores mandskab i høj grad er præget af motivation og arbejdsglæde.

Medlem af Dansk Industri og følger alle lokalaftaler

Tillid, tryghed og trivsel

Hele vores forretning bygger på TILLID, TRYGHED og TRIVSEL. Det kalder vi de tre T’er. For os er det kerneværdierne i en sund virksomhed og vi kan se, at det smitter af på vores mandskab.

Vi har fokus på den enkelte opgave, så det skaber værdi og tryghed for vores samarbejdspartnere. Hos os er det ikke automatiseret. Vi forholder os til hver eneste opgave og hver eneste kunde for derved at sikre, at du får den helt rette behandling og opgaven udført optimalt. Som samarbejdspartner/kunde hos os, slipper du for de sociale omkostninger. Dem kan du ganske enkelt lade os stå for.

Kontakt formular

Kontaktform

DK Workers ApS

DK Workers er din samarbejdspartner, når du har brug for mandskab inden for bygge-, industri- og energibranchen. Vi leverer mandskabet og tager ansvaret, så du slipper for ansættelse, pension, opsigelse osv. Hos os får du altid dygtige, faglærte medarbejdere. Vi er førende på markedet og garanterer dig kvalitet og effektivitet i hver eneste opgaveløsning.

Telefontider 24/7

Mere end 10 års erfaring