21457927

Lej en smed

Vi udlejer professionelle smede til dine opgaver

Mangler du en smed?

Mangler du en smed til en større eller en mindre opgave, så er du havnet det helt rigtige sted. Hos DK Workers har vi en hel trop af dygtige smede, som kan rykke ud med kort varsel og gennemføre både kortere og længerevarende opgaver. Vi går i dialog med dig, og hjælper med at estimere tidsforbruget og leverer mandskab i det omfang, du har brug for det. Derefter er det op til dig, hvornår vores mandskab skal rykke ud. Vi er fleksible og altid til at tale med – kontakt os via vores kontaktformular eller ring til os på 21457927 for en snak om dine behov.

Hvorfor vælge os?

Når du vælger at leje en smed hos os, kan du være sikker på, at du får professionel arbejdskraft. Vi udlejer kun erfarne og ansvarlige smede, som kender deres fag og ved, hvad der kræves, når en opgave skal løses med blik for både kvalitet og effektivitet. Vi følger hver enkelt opgave fra start til slut og lader dig aldrig i stikken.

Vi står for hele ansættelsen, og du skal derfor ikke have noget at gøre med papirarbejdet – hverken udbetaling af løn, pension eller feriepenge. Vi matcher kunde og mandskab, indleder dialogen og laver den efterfølgende fakturering – det bliver faktisk ikke nemmere.

Til gengæld garanterer vi, at vi håndplukker de allerbedste til opgaven. Hårdtarbejdende, professionelle og erfarne medarbejdere, der har forstand på deres fag.

DK Workers ApS

DK Workers er din samarbejdspartner, når du har brug for mandskab inden for bygge-, industri- og energibranchen. Vi leverer mandskabet og tager ansvaret, så du slipper for ansættelse, pension, opsigelse osv. Hos os får du altid dygtige, faglærte medarbejdere. Vi er førende på markedet og garanterer dig kvalitet og effektivitet i hver eneste opgaveløsning.

Vi bygger bro

Det er derfor vores kunder kommer igen og igen. En opgave er ikke bare en opgave for os. Vi gør vores bedste, hver eneste gang. Vi bygger bro mellem vores smede og din virksomhed, og tager os tilmed af alt det besværlige.

DK Workers er den helt rigtige løsning, når du skal bruge smede til dit projekt. Vi garanterer, at de har de fornødne kompetencer og kvalifikationer til netop din opgave. Vil du leje en smed hos os? Så kontakt os via vores kontaktformular eller ring til os på 21457927 og lad os få en snak om dine behov.

Kontaktform