21457927

Mangler du mandskab?

Hos DK Workers kan vi levere og matche vores mandskab med dine opgaver – vi klarer alt besværet

Vi garanterer kvalitet og effektivitet

Hos DK Workers leverer vi professionelt mandskab inden for bygge-, industri- og energibranchen. Vores vigtigste opgave består i at matche vores kunder med vores mandskab. Vi tilbyder udelukkende dygtigt, erfarent og faglært mandskab. På den måde kan vi garantere kvalitet og effektivitet hver eneste gang. Alle opgaver løses professionelt.

Vi tilbyder dig at tage os af alt det besværlige. Du slipper for at ansætte, for at holde styr på pension og løn, og du slipper for at opsige mandskab, hvis du ryger ind i en stille periode – alt det står vi for. Lyder det attraktivt og som en løsning for dig? Så kontakt os via vores kontaktformular eller ring til os på 21457927 og lad os få en snak om dine behov.

Levering af mandskab

Hovedaktiviteten hos DK Workers er udlejning af smede, svejsere og montører til danske og udenlandske virksomheder. Vi har specialiseret os i at tilbyde vores kunder det helt rigtige mandskab, så opgaven løses effektivt hver eneste gang.

Vi leverer mandskab inden for følgende områder:

  • Medicinalindustrien
  • Fødevare-, mejeri-, slagteri- og bryggeriindustrien
  • Værfter
  • Kraftværker
  • Raffinaderier
  • Byggeri
  • Industri

Når vi lejer mandskab ud til dig, kan vi stå inde for hver enkelt person. Vores medarbejdere er nemlig vores ansigt udadtil og vi ved godt, at det er helt essentielt, at vores arbejdskultur skinner igennem ude hos dig. Derfor er vi stolte af at have medarbejdere, værdier og en arbejdskultur, der er drevet af samhørighed, ansvarsfølelse og en motivation helt i top. I sidste ende kommer det vores kunder til gode. Derfor er vi også glade for, at vores kunder kommer igen og igen.

Vi ved, at vi kan løfte opgaverne hos dig også.

DK Workers ApS

DK Workers er din samarbejdspartner, når du har brug for mandskab inden for bygge-, industri- og energibranchen. Vi leverer mandskabet og tager ansvaret, så du slipper for ansættelse, pension, opsigelse osv. Hos os får du altid dygtige, faglærte medarbejdere. Vi er førende på markedet og garanterer dig kvalitet og effektivitet i hver eneste opgaveløsning.

Udlejning af mandskab i Danmark og Norden

Medlem af Dansk Industri og følger alle lokalaftaler

Mangler du mandskab?

Mangler du mandskab til en større eller mindre opgave? Så kan vi helt sikkert levere den rette arbejdskraft. Vi samarbejder både med private og virksomheder. Uanset om du skal bruge en håndværker akut – og helst i morgen -, eller om du vil have et længerevarende samarbejde på et værft, har vi det helt rette mandskab til dig.

Kontakt os via vores kontaktformular eller giv os et kald, vi er altid klar til en dialog og løsning på dit mandskabsbehov.

Kontaktform