2145 7927

Lej en montør

Vi har samlet de bedste montører til dig hos os

Mangler du en montør?

Hvis du mangler en eller flere montører, men ikke er interesseret i at fastansætte, kan vi hjælpe dig. Hos DK Workers udlejer vi montører til både store og små projekter og opgaver. Kontakt os via vores kontaktformular eller ring til os og, hvordan vi kan hjælpe.

Få et samarbejde med os

Et godt samarbejde hos os starter altid med dialog. Her afklarer vi hvilken type opgave, der er tale om, vi fastsætter en tidsplan og en pris, og derefter sørger vi for at levere det antal montører, der skal til, for at opgaven løses inden for den ønskede tidsramme.

Vi er naturligvis fleksible, så opstår der ændringer i processen, kan vi hjælpe med at justere tidsplan og levere mere/mindre mandskab.

Medlem af Dansk Industri og følger alle lokalaftaler

DK Workers ApS

DK Workers er din samarbejdspartner, når du har brug for mandskab inden for bygge-, industri- og energibranchen. Vi leverer mandskabet og tager ansvaret, så du slipper for ansættelse, pension, opsigelse osv. Hos os får du altid dygtige, faglærte medarbejdere. Vi er førende på markedet og garanterer dig kvalitet og effektivitet i hver eneste opgaveløsning.

Mere end 10 års erfaring

Hvorfor vælge DK Workers?

Når du lejer mandskab hos os, får du sikkerheden i at vide, at vi står for alt papirarbejdet og har det samlede overblik. Vi leverer udelukkende professionelt og erfarent mandskab, så du er sikker på, at din opgave løses med fokus på både kvalitet og effektivitet.

Når du lejer en montør gennem os, står vi for det hele og har styr på både ansættelse, løn, feriepenge og pension. Det er en perfekt løsning for dig, der har brug for en montør i en periode, men ikke ønsker besværet ved at skulle ansætte.

Hele vores hold af montører er hårdtarbejdende, professionelle og har erfaring med og forstand på deres fag. Vi ved det, for vi har selv håndplukket dem. Vi er stolte af at sende det bedste hold ud til vores kunder.

Din samarbejdspartner

Når du indgår en aftale med os, fungerer vi som brobyggere. Vi sørger for at bygge bro mellem kunde og vores mandskab. På den måde sikrer vi, at der er klare aftaler og at vores kunder får det helt rette match. Vi garanterer dig, at du får de helt rigtige kompetencer til netop din montøropgave.

Vil du leje en montør hos os? Så tag kontakt til os gennem vores kontaktformular eller ring til os på 2145 7927 og lad os få en snak om dine behov.

Kontaktform